Frifrakt
Fraktkostnaden är SEK 0:- oavsett hur mycket du beställer.

Leveranstid
Vi skickar varor inom 24 timmar (mån-fre). Postens leveranstid är 1-3 arbetsdagar. För tunga/otympliga produkter blir du kontaktad inom 5 arbetsdagar från att du fått betällningsbekräftelsen för att bestämma tid för leverans.

Försenad leverans
Vi mejlar dig så snart vi får reda på om en leverans dröjer eller om butiken av någon annan anledning inte kan skicka det du beställt. Vi tar itu med förseningen så fort det dyker upp, men du har rätt att reklamera köpet vid försenad leverans. Mejla oss så återbetalar vi dig inom 14 dagar.

Transportskador
Skramlar det oroväckande om paketet eller syns en repa? Meddela oss och transportbolaget så fort du kan om du misstänker att produkten skadats under transporten. Det gäller både skador du kan se och inte se, så ta försiktigt bort förpackningen och undersök produkten noga. Tänk på att inte använda produkten och spar förpackningen så att vi kan undersöka den. Beroende på hur stor skadan är byter vi ut produkten eller så återbetalar vi dig.

Outhämtade paket
Om du inte hämtar ut ditt paket i tid och det skickas tillbaks till butiken, får du betala en avgift på 49 kronor per outhämtat paket. Du får naturligtvis tillbaka köpbeloppet (minus avgiften) senast 14 dagar efter vi fått reda på att paketet returnerats till butiken.

Du kan alltid välja att få ditt paket utskickat på nytt. Då betalar du bara för frakten fram och tillbaka från butiken i en separat faktura som du får i efterhand.